12 jul 2011, 7:54

Ще ги залича... 

  Poesía » De amor
860 0 2

Зная колко обичал си преди мен,

имаш пълно право!

Те раниха  ти сърцето,

дето още те боли отляво!

Но аз съм тази, дето ще ги заличи,

те за теб ще бъдат само грешки в отминалите дни!

Ще помниш само мен, очите ми ще викаш...

Ще искаш аз да бъда тази, дето само с поглед те обича!

Кръвта от раните ти ще попивам,

ще останат само белязани моменти!

Дори и да я обичаш ти онази,

дето пленила е твоето сърце...

аз ще  накарам да я пуснат мислите - забравящи я с всеки ден!

Ще бъде тя - минало, забравено, в една кутия на тавана оставено!

Ще има само тук и днес - бъдеще, уловило мен в устните и в ръцете!

Любов ще бъда в твоя зной - ще съм твоя и ти ще бъдеш мой!

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??