30 may 2009, 18:28

Ще има ли промяна? 

  Poesía » Civil
676 0 2

В моя дом

се пие ром,

яде се риба

и се налива с бира.

 

Живея в Могила

в семейната колиба,

ще ми се да уча,

но не знам дали ще сполуча?

 

Баща ми е рибар,

а майката - перачка,

сестрата е вдовица,

а бабата гледачка.

 

Често ми се иска да се променя

да стане нещо ново,

светът да се обърне:

защо не сме като птиците,

защо сме като лисиците?

 

Човек ще се промени

XXI век е все пак,

всичко ще се промени,

както става всяка пролет в природата.

 

Дали?

© Джинги Би Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??