В съня ти тази нощ не ще съм аз,
но ще усещаш полъха ми лек.
Красавица си спяща в сладък час
и моят дъх по теб е нежно мек.
Прошепвам името ти като звън
и устите ти мигом са усмивка.
О не, не ме търси във своя сън,
по тялото ти топла съм покривка.
И в миг един - ще те погаля цяла...
с една целувка - цяла те целувам...
Клепачите ти трепкат - да, узнала -
че с влюбена душа безкрай жадувам.
Когато се събудиш сутринта
ще имаш силна вяра в любовта.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados