Прегърни ме силно,
притисни ме,
искам да ми спреш дъхa!
Надникни в очите ми,
изпий ме,
погледни през мен светa!
Целуни ме нежно,
успокой ме,
с не-любов не ме ранявай!
С мен бъди - в сърцето си,
отдавай се...
и аз няма да избягам!
© Ани Атанасова Todos los derechos reservados