26 dic 2007, 9:14

Ще живея докато си тук... 

  Poesía » De amor
623 0 1

Ще живея докато си тук,

ще обичам само теб и никой друг,

ще целувам устните така,

както никой не го е правил досега,

ще те притискам аз до мен

до последната минута от последния си ден.

Не ще ни раздели дори смъртта,

след нея даже ще живее любовта -

като феникс възкръснала от пепелта,

избавена от всички болки тя...

© Александра Чикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??