ЩЕ МЕ ОТКРИЕТЕ
Ще ме откриете в каньон под урвите.
В пролет - цъфналото цвете ще откъснете.
Ще ме намерите със факла - грейнала,
дирята потърсила в пътя - без следа.
Ще ме откриете, застанала до водопада,
измиващ сянката от кал и грях.
Ще ме откъснете и потопите в ручея,
за да измиете следите от печал.
Ще ме откриете и привечер загрижена,
на страж, застанала със вяра във - сърцето.
От ехото ще чуете, че още ви обичам.
От извора - изплела съм мечти.
Ще ме откриете...
в река сред лилии.
© Крисимира Найденова Todos los derechos reservados
в река сред лилии.
Обожавам лилии Хубаво стихотворение!