Знаеш, че не е на добре до обяд
ще го запомниш ли дотогава
няма
можеш да ми го разкажеш само
до мен събудиш ли се можеш да не казваш
едно ще сънуваме и го знам
и няма смисъл да го помня тогава
Не мога да се меря с тях съзнателно
след, като а подсъзнателни
а ги помня до един и след обяд всичките
защото там си само ти...
© Stew Carrey Todos los derechos reservados