Мога ли на инат да издържа,
мога ли... не зная, ти кажи.
Някак странно се получи
и аз дори не зная как се случи.
Любов и приятелство съединихме в едно,
трудно е така, знаеш го и ти.
Днес съм приятелка, а утре какво?
Казваш, че не можеш да си с мен сега,
казваш, има проблеми в живота,
но не знаеш как рани в мен света.
И как сега чувствата си да опазя,
как да бъда силна и сама,
дали на времето ще устоя,
да не те забравя и сама да продължа.
Объркана, не за първи път така,
не зная... вече не искам и да мисля!
Дай ми повод само да се моля,
на тебе вярна да остана,
приятелството като любов да съхраня,
но ще мога ли... не зная... не зная...
© Ивелина Todos los derechos reservados