Живеем в свят, изпълнен с тъга.
Свят, пълен с корупция, убийства.
Как искам с нещичко да допринеса,
да има мир в моята родина.
Безсилна съм, това го знам!
И може би не съм единствена.
Все някъде в таз страна
други като мене има.
Живеем в свят, изпълнен с тъга.
Но как промяна някаква ще има?
Когато всеки е навел глава,
в заблуда животът ни премина.
Приветствам всички като мен!
Не се страхувайте, а говорете.
И нека да се съберем...
Промяната с дела вий направете.
Искам да вярвам, че от утрешния ден животът ни ще бъде по-добър!
© Ваня Атанасова - Панова Todos los derechos reservados