Ако имам крила, ако в миг полетя,
ти ще можеш ли да ме последваш:
над гори и поля; над треви и цветя –
вместо въздух, мечти да загребваш?
Аз ще мога. Ти само опитай, литни –
без да чакам, два чифта крила ще измисля.
И през всички сезони – и в нощи, и в дни,
ще съм нова, различна. И истинска.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados