1 sept 2009, 0:25

Ще нарисувам 

  Poesía » De amor
541 0 4

Ръцете ми се мъчат да те стигнат,

да те докосна и да те погаля.

Очите си към твоите да вдигна,

със поглед огън в тебе да запаля.

 

Не знаех ,че те има. Аз съм слаба,

но имам сила да обичам. Мога

за теб да бъда виното и хляба.

Да взема мога твоята тревога.

 

Аз мога с устни да ти нарисувам

до колко е голяма обичта ми -

да ме жадуваш, аз да те жадувам

докато капка сила не остане.

© Гинка Гарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??