Топлина ще нарисувам във душите,
а в сърцата ни - човешка доброта.
В очите ще запаля аз искрици
на обич, щастие и красота.
Сутрин ще изпращам вдъхновение
на всички вас, където и да сте.
Навред ще пръскам настроение
и с усмивки ще ви разкрася.
Да има светлина в душите,
цветя красиви да поникнат там
и радост да запее като птица
за всяка сбъдната мечта.
© Sunny Todos los derechos reservados
посещавала сайта от три години...
🌹Райне, благодаря от сърце!