Пулсира времето
до пръсване,
чак вените му са
издути.
А ние филизите му
късаме,
и броим секунди,
минути.
И ето, че вече
напредва-
към края е тази
година.
Казваме си " Това за
последно е,
все някак ще ни се
размине"!
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados
Звездичке, вълнуваш! ❤️⭐️