Когато някога мигът назрее,
когато тръгна към звездите горе,
аз няма да заплача... Аз ще пея!
И нека с песен ме запомнят хората...
Ще пея за приятелите верни,
последния си залък с мен делили.
Ще пея и за миговете черни,
които ме направиха по-силна.
Ще пея за детето си едничко,
най-трепетното чудо и тревога.
Ще пея, че живях! И имах всичко -
приятели, мечти, семейство, обич...
© ВАНЯ СТАТЕВА Todos los derechos reservados