Ще прегърна нежно душата ти
с воал коприна от любов,
ще докосвам влажни устните ти
със страст и порив нов!
С надежда нека се събуждаме
в деня единствен наш
и с вяра нека да пробуждаме,
което е в сърцата, в нас!
Ти нежно ми подай ръка
и дните нека са красиви!
До теб усмихната аз искам да вървя,
дори пътеките ни да са мокри и трънливи!
© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados