7 mar 2007, 18:51

Ще пробвам с любов 

  Poesía
1027 1 17
... на моето Дете

От лавицата слязоха играчките...
Изплашени във ъглите се свиха...
Отстъпиха местата на илачите,
които грубо тук се настаниха...

Шишенца, туби, хапчета и скатули...
И нови техни клонинги изникват...
Те вече ще са твоите приятели...
И Те да ти помогнат ще опитват...

Не вярвам в Богове, за да се моля...
Не мога чак сега да ги откривам...
Ще пробвам със любов и силна воля
ден подир ден... надежда да намирам...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??