Ще те изслушам смирено,
мълчаливо,
бездиханно...
Ще ми говориш с наведени очи
и аз за нищо няма да те обвинявам,
защото зная,
че това си ти!
Да,
това е твоята душа,
да,
това е твойта свобода.
Да,
каквото и да си направил...
Да,
ще те изслушам
и ще си мълча.
Ще се опитам да простя...
© Незнамка Аааа Todos los derechos reservados