30 ago 2008, 18:09

Ще се пазя от теб 

  Poesía » De amor
790 0 7
Ще се пазя от теб!
Ти така ме разплискваш,
че след среща се чувствам съвсем разпиляна
и в окото на чашата само дъното виждам -
мокро, с мръсна утайка и парцалчета пяна.
Ще се пазя от теб!
Ти така ме разпръскваш,
че лицето си даже едва разпознавам.
Днес подреждам отново от парченцата пъзела.

Ще се пазя от теб,
заради нас двамата!

© Ая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??