Сълза си неизплакана
Мечта неизживяна
Молба си неизказана
Пътека си неизвървяна
Капчица си неизпита
Зрънце си в плява
Семенце си в пита
Смях си глъч и врява
Моя незабрава
Поглед си неповторим
Спомен си незабравим
Усмивка си пленяваща
Душата завладяваща
Ще те поема с устни
Толкова са вкусни
Ще те преглътна с очи
Сълзица да блести
В сърце ще те превърна
В него ще надникна
В любов ще се обгърна
Обичам те
Ще се провикна
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados