Ще се справя. И утре е ден.
Все си казвам това и накрая,
сякаш няма по-силна от мен,
продължавам, такава съм. Зная,
че обливам се честичко в кал,
падам, ставам, а после отново...
И единствено става ми жал,
всичко почна ли пак отначало.
Че се трудно изгражда живот.
Много лесно е в миг да сгрешиш.
А когато си слаб, ставаш лош
и на себе си даже не вярваш.
Ала после се всичко оправя,
щом на себе си първо простиш.
Ще е лесно сега да се справя,
но да почна отново ще трябва.
© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados