Ще се срещнем
Вярвам в теб, Любов!
Вярвам, доверявам ти се отново.
Търся те и ще те намеря!
И сигурно ще ми избягаш отново.
Но няма нищо, Любов!
Аз пак ще ти простя.
Може малко да ти се разсърдя,
но това ще отшуми в мига,
в който раната в сърцето ми
се заздрави.
Та така, Любов...
Вярвам още в теб.
Нищо, че ранявала си ме преди.
Всеки понякога прави грешки,
пък и смятам, че човешко е да се греши.
Ще се срещнем, Любов!
Ще се срещнем, но и аз не знам кога.
А до тогава не спирай -
вярвай в мен и търси ме.
Не спирай, не губи надежда
дори и за миг.
Аз също няма да спра.
Ще се срещнем, аз вярвам в това!
© Мария Костадинова Todos los derechos reservados