Ще се върна някой ден.
Чисто нова. Преродена.
Макар и да не си до мен,
към тебе пътя ще намеря.
Очите ми да вържат.
Със сърце ще те позная.
Те способни са да лъжат, но
сърцето вижда и отвъд безкрая.
Дори и в облика на друг,
кой си, аз добре ще зная.
Връщайки се всеки път,
единствено за тебе ще мечтая.
Ако кажат, че не си за мен.
ще споря даже и с вълните.
Опитат ли се да ме спрат,
ще скрия от Земята и реките.
Тръгвам си сега от тук.
И нищо няма да ми трябва.
Ще нося само любовта...
Най-скъпата от теб награда!
© Виолета Todos los derechos reservados
Такава ми беше идеята