Дали от облаците сиви,
дали от тихия ръмеж,
дали от късното заспиване,
или от слабото кафе!
Очи притварям в лека дрямка.
Не искам да се боря със съня!
Май слаби са ми днеска ангелите...
Предавам се! Ще си поспя!
© Диана Бунева Todos los derechos reservados
от книгата със дребен шрифт,
от музата със шапка на главата,
и скучния чуждоезичен филм...
Харесах!И лека нощ!