Ще спрягам името ти в минало време.
Дъха си ще раздам на ветровете,
за да дишат вместо мен.
За да не ми бъде тежко...
Ще спрягам името ти в минало време
и дори светът да е студен към мен,
ще запазя спомена за теб...
И ще се свия в ъгъла на моята тъга.
Ще спрягам името ти в минало време.
Но знам, пак ще се преродя.
Все някой ден ще се пробудя,
най-щастлива на света... преоткрила любовта.
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados