ЩЕ СЪМ С ТЕБ
Ще съм с теб... аз знам,
дори земята да ме погълне!
Ще изгарям от плам,
щом с ръцете си ме обгърнеш!
Ще целуваш и болиш,
с устни дъха ми ще изпиваш,
молитви в мене ще мълвиш,
с поглед – страст ще ме обливаш...
Ще съм с теб... аз знам,
Бог дори да ни прокълне!
Любовта ми е едничка дан.
И в отвъдното...
ще намери почва да покълне...
30 08 2018
© Надежда Борисова Todos los derechos reservados