12 sept 2006, 0:34

ЩЕ ТАНЦУВАМЕ ЛИ? 

  Poesía
964 0 8
ще танцуваме ли

този стар хит
беше съвсем нов
когато те видях за първи път
и не посмях да те поканя
после, когато се роди синът ни, той остаря
после, когато се роди дъщеря ни, вече не го пускаха
нека не пропускаме мига
ще танцуваме ли
извинявай, малко съм скован
за пръв път танцувам с теб…
а хитът е толкова нов

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??