ще те обичам бавно
ще съм водата в нощно езеро
лунен лъч в дълбини си приютила
по тебе ще се стичам плавно
както ароматната смола
боров ствол тихичко облива
ще те целувам жадно
и като пустиня
всяка твоя капка ще поема
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados