Гордост, нежност, ярост и гняв
всяка секунда с ново лице
ти си във всяко от тях
и пулсираш в мойто сърце.
Как успяваш без мен да живееш
безразличен и все така ням
и без огън в душата да тлееш
да забравиш за мене...аз знам
този страх да обичаш пак тук е
и разяжда те бавно отвътре
Не допускай от теб да отнеме
светлината че има и утре
във което аз пак ще те чакам
с много обич и топла усмивка
и когато в нощта те посрещна
остани в мойте дебри за почивка
© Зл Павлова Todos los derechos reservados