Ще те чакам... на нашето място,
когато слънцето целува
за сбогом луната,
ще приседна на прага
на твоето минало,
прегърнала нашето
слънчево утре.
Ще те чакам... в края на лятото,
и птици за нас
ще танцуват последно,
ще приседна на прага
на всичко отминало,
и ще бъда жената
на твоето бъдеще...
© Румяна Михалева Todos los derechos reservados
Поздравления!