12 ago 2007, 11:42

Ще те купя  

  Poesía
573 0 2
 

А ти ще струваш някой ден  безбожно,

макар и парцалив от чужди устни.

Ще искам да те купя - не е сложно -

душата ти грешеше заедно със моята.

© Обичаща Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??