Ще те намеря
Ще те намеря пак
и ще ухаеш като мак.
Нежен и млад с твоя знак.
Сигнал или сирена - пак ще бъде в мрак!
И да не е на този свят.
Сред музика и светлина!
Ще бъдем млади сред цвят!
Ще те намеря в тишина!
Картини ще творим прекрасни!
С чудни същества добротворни.
Ще те намеря пак
и аз ще съм като маг!
С веселба и ярка светлина.
Ще запаля искрица живина.
Обещавам - ще те намеря!
Дори да е на другата Земя!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados