Ще те нарисувам
Ще те нарисувам
с въглен от жаравата
на голата стена -
с малко щрихи, контури -
с очи сияещи, нежна усмивка...
и образът на богиня
зашеметяващо изгря.
Съзерцавам те без думи,
къдриците ти довършвам с пръсти,
с мисълта, че "там" те има... -
с треперещи устни,
сълзи парещи в странна тишина -
за теб вечна...
С любов в душата ми оставаш
завинаги, любима!
Надежда Ангелова
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados