17 nov 2014, 18:36

Ще те обичам тайно 

  Poesía » De amor
1585 0 0

Виж, студено е навън, 

времето пак е сърдито 

и отново заваля. 

Но това не пречи 

да те обичам 

с цялото си сърце и душа. 

 

Казват, че любовта е сляпа 

и че влюбеният гледа 

през розови очила. 

Вероятно имат право, за което 

аз виждам само теб и никой друг, 

само ти си ми в ума. 

 

Страшно трудно е да ти опиша 

как се чувствам аз сега. 

Дори сърцето ми ме пита 

"Как ще му разкриеш любовта?" 

И аз не знам. 

Мълча си само. 

И обичам те, но не на глас. 

Влюбена съм, извинявай, 

че избрах си точно тебе аз. 

 

Навярно не правилно е, 

но кой решава, кое е редно 

и кое не е? 

Ще те обичам, макар и тайно, 

нали все пак ще си в моето сърце...

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??