В залеза виждам твоя лик
и си мечтая да съм до теб още миг,
да затворя очите си
и да изживея мечтите си!
Помня онзи ден,
когато седеше ти до мен
и си говорехме за това
как най-важното е любовта!
Но ето колко бързо отмина
и сърцето ми загина.
Аз обичах те до край
и си мислех, че това е сбъднат рай.
Душата ми за теб копнее
иска ù се с теб още един миг да изживее!
Обичам те много и много ме боли,
гледам залеза и виждам твойте очи.
За тебе не спирам да мисля аз,
ще те обичам всеки ден и час!!!
© Петър Маринов Todos los derechos reservados