Ще те погубя
При теб пристигнах разболяна,
обрулена от най-свирепи ветрове.
Душата ми остана черно-бяла,
ограбена от чуждите ръце.
При теб пристигнах без да искам,
събрала в мене всички страхове.
Не ме моли...! Не трябва да оставам,
не искам да убивам и твоето сърце.
А така ще стане... разбери го...!
За мен все още ти не си готов...!
Ще те боли, ще плачеш...! Забрави ме,
че ще те погубя с най-нежната любов!
© Христина Георгиева Todos los derechos reservados