15 may 2007, 9:24

ЩЕ ТЕ РАЗБЕРА ЛИ НЯКОГА 

  Poesía
558 0 3

Толкова си сладък, когато се усмихнеш.
Толкова си нежен, когато ме докосваш.
Толкова си мил, когато с мен говориш
и си толкова коварен, щом вратата си след мен затвориш.

Понякога те гледам и се питам,
защо обичаш с мечтите ми да си играеш.
Понякога, под нощното небе, се чудя,
защо изобщо ли ме заговаряш.
Та нали за мен нехаеш?

Уж не те интересувам,
а когато си до мен - гориш.
Уж обичаш друга,
а само аз, когато те целувам, тъй пламтиш.
Ще разбера ли някога какво от мен желаеш?

© Анита Райкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех,той обича само трепета на двете ви тела и...
    за жалост, май нищо друго!
    Позната картинка за много жени!
    Но ти не унивай-ще Я срещнеш, Нея-истинската Любов!
  • супер си момиче продължавай в същия дух
  • Страстта....
    Поздрав и
Propuestas
: ??:??