***
Ще те срещна ли някога?
Някъде? Ще дойдеш ли при мен?
Ще ме познаеш ли... някога?
Ще дойде ли този ден?
Ще бъдеш ли мил, забелязал
светлината, озарила всичко в мен?
Ще се влюбиш ли... обрекъл
на мен всеки свой ден,
свободата си отрекъл,
както аз - изцяло в твой плен?
Докато не се превърна в пепел,
вечно ще те търся, принце за мен!
Написано на: 01.II.2009г.,
dark_winged.
© Мирела Шопова Todos los derechos reservados
Поздрав!