Ще те потърся в някой друг живот,
да ми дариш нежност и много любов.
Ще те потърся в безкрайния свят,
ще премина небесния мрак.
Ще те търся в бездните тъмни, в нощта
ще ти се моля за огън и топлина.
Ще те търся сред дъжда, снега и мъглите,
ще те търся дори сред лъчите.
Ще търся в тебе има някъде скрито сърце,
така както ти моето някога взе.
Ще търся чувствата дълбоко стаени,
ще сгрея душите ни наранени.
Ще те потърся нося надеждата с мен,
ще те потърся и открия аз някой ден.
Ще те търся дори мираж да си ти,
аз вярвам още, вярвам в мечти.
Ще търся теб някъде моя сродна душа
и ще намеря някъде с теб любовта.
© Иваничка Петкова Todos los derechos reservados