1 jul 2009, 0:47

Ще те търся! 

  Poesía » De amor
1109 0 1

Дори самотна,

страдаща

и наранена...

Дори разплакана

и натъжена...

Не ще се спра!

Не ще престана!

Ще те търся!

И сили ще намеря,

за да продължа!

Защото знам,

че има слънце

и надежда!

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??