Не можа да разбереш човека в мен,
не можа и да ме опознаеш,
опита от сладостта, която ти предложих
и че ще съм в краката ти си се обзаложил.
Да, паднах там, но аз ще се изправя,
бях твоя, но ще те забравя.
Върви, проклетнико, върви,
при друга ти търси това, което в мен не откри,
но аз ще ти кажа едно:
''В ничие друго лице няма да видиш моето сърце!''
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados