2 mar 2017, 18:20  

Ще ти избродирам небе 

  Poesía » Otra
305 2 5

От най-нежна коприна

ще ти избродирам небе.

Ще го поръся с брокат

от пулсиращи звезди.

С лунен най-фин прах

сапфирено-изумруден.

С порив на бурно море,

с песен на чайка...

Ще ти избродирам небе,

което да те топли...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??