Завинаги ще замълча пред теб на прага ти
вече ни дума, нито буква дори
няма смисъл от звук, нито стон
ще говоря само, когато ти поискаш от мен
С жадни устни ще пия сълзите ти
с погледа си пак ще ме изгаряш
всяка нощ искам да гледам очите ти
с тази твоя любов пак ме съживяваш
Изучавам те с устни по тялото ти
ще напиша симфония за всяка извивка по него
притискам те страстно със длани
моя си......... и друго не искам
Ще замълча и за любов ние няма да пишем
нашата близост отново е на друго ниво
ден след ден аз без тебе не мога да дишам
искам те мила, Обичам те мое добро същество
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados