А вънка пак вали
скрити сме в скалпа
на бурята
натоварваме паметта си
с вълнения
характери
емоции
декорираме поезията
с думата Боли
щипка дим
щипка огън
каквото боли
ще спре
каквото промълвим
може и да излъжем
планина древна
е любовта
а парите отрова
самотни жени се усмихват
на обВързани мъже
губят дъха си
преобърнат наопаки света
има вкус на
заклинание
с теб сме хукнали
към розовата точка
на Вселената
не ме моли за вечност
а за късче зелено
за сено в безпорядък
за мед по устните
да празнуваме Джак
леглото е тясно и топло
© Светла Todos los derechos reservados