2 jun 2018, 13:26

Що видях днес - в деня на Ботев! 

  Poesía » Civil
535 0 0

Сирените за героите чух аз -

тез, що за свободата ни умряха

и що мислите видях тогаз -

в кафене някои на столовете си седяха!

От тоз и онзи кретен

меко казано съм възмутен!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??