Знам, че някъде те има
и за мен на този свят живееш ти,
не ме познаваш, но ти липсвам
и са общи нашите мечти.
Може би си с някоя, но си самотен
и от таз заблуда се чувстваш изморен,
вечер късно не можеш да заспиваш...
дано се срещнем някой ден.
Сърцето търси свойта половина
и душата ми търси душа,
не спирай да ме търсиш,
не забравяй, че и мен на този свят ме има
и нося името жена.
Истинска съм, чиста и красива
и знай, че времето не може красотата ми да заличи,
надеждата ме прави винаги красива,
щом на този свят за мен живееш ти!!!
© Велина Todos los derechos reservados