Шуми, шуми, море,
вълнувай ме, не спирай.
За любовта ми разкажи,
тайните ù ми разкривай.
По тебе гонят се вълни,
дали се достигат?
И защо ли на брега
вечно се разбиват.
Това ли искаш да ми кажеш,
че любовта е трудна.
Но защо за тупкащо сърце
толкова е нужна...
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados