ти си
усещане за пролет
за топъл вятър
пръсти вплел в косите
и слънчев лъч
разиграващ огънчетата
в очите
усещане си
за мелодията
която в мен звучи
и все на устните ми
тихичко трепти
но нямам смелост
да изпея
ти си пламъчето
болката
и радостта
на усещането
че живея
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
и много влюбено звучи!
Пожелавам щастливо сбъднати мечти!
Поздрави за прекрасната поетеса!
БЪДИ!