8 ene 2014, 13:17

Сидеров 4 

  Poesía » Civil
384 0 1

БСП Волен във властта пробута,

а френското културно аташе яде му лобута.

Вместо парцалите да си наляга-

и на полицай посяга.

Вместо да го пратим в клиника психиатрична-

търпим наглостта му себична.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Точно така!Там му е мястото!Харесах,Жорка!Давай нататък!
    Поздрави от мен и хубав ден!
Propuestas
: ??:??