На Красимир К.
Бяхме невръстни деца,
пораснахме хора големи,
сега при нас е старостта
с нейните нерешими проблеми.
За Обетованата земя замина
със зелена карта преди време,
приятелството ни тогава се спомина,
колко ли за Родината ти дреме?
Сигурен съм само в едно,
без да имам карта зелена,
след година, две, или сто
ще се срещнем в тая вселена!
© Никола Яндов Todos los derechos reservados