Да плача ли, никога вече.
Сила е моето име от днес,
остър камък ми е сърцето.
В очите вместо сълзи
мръзнат капчици лед.
Да се пазят околните от циклона,
на минуси няма кой да успее
замръзнало сърце да сгрее.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados